Kärnvärden

Charktradition sedan 1927

Hos oss är passionen för charkprodukter av högsta kvalitet en självklarhet. Det startade redan 1927 när slaktaren Lorens Petersson började tillverka sin egen korv som snabbt blev populär på bygden.

Än idag drivs vi utifrån samma grundläggande värderingar och engagemang av tredje och fjärde generationen Petersson.

Vår passion för att vårda familjens genuina och älskade recept kryddas med en ständig ambition att också hela tiden utveckla nya spännande produkter som passar dagens livsstil.

Äkta naturlig njutning

För oss är det viktigt att du alltid kan lita på oss. Vi använder alltid naturliga råvaror som kontrolleras noga och använder inga onödiga tillsatser. Därför kan du njuta av våra härligt goda produkter med gott samvete – en äkta naturlig njutning!

Nära

Hjärtat i verksamheten är vårt charkuteri i skånska Billeberga. Här föds nya idéer till produkter som möter dagens konsumenter, och här vårdar vi våra traditionella och älskade recept. Vi använder enbart svensk köttråvara och den största delen av våra råvaror kommer dessutom från närområdet därför att vi tror på det lokala. Förutom den nära relationen till våra leverantörer innebär nära för oss också att vi gärna lyssnar på önskemål och idéer som kan hjälpa oss att fortsätta leverera det våra kunder vill ha.